jgn tgk jek taw,, klik la selalu.. :)

About Me

My photo
ka is a kpopaholic so sometimes there will be some entry about K-POP ,, aja~aja~ HWAITING !! ^^

Saturday, December 18, 2010

Jom Join Contest Tiqaa Wonderland ! :)

taddaaa~ 
entry kali ni merupakan tindakan susulan...
tindakan susulan apew ekk?? haha

ka kne tag la ... oleh Nur Hazirah @ Eira Bubaw ...
thx yew adekk.. :P

ade dua kategori yg dianjurkan ... Kategorinya ialah :

Gambar Candid Saya & Senyuman Kegembiraan.. 
 
and ka ase nk join due2 lah..hehe..tamakk nyer sayer... :P

Untuk Gambar candid saya, ka plih pic ni ::

 
nmpk cm candid tak ek?? tp mse niwh ka mang xpasan mmbe ka snap kitowg...
kantoi tgh dating..keh3~


for kategori senyuman kegembiraan lak..ka pilih pic ni ::
 

yg mane ka?? teke2..hehe
yg anggun berbaju kurung sambil menge'peace' tu lah.. :P
senyum lebar tu taw.. nmpk gigi lg.hehehe

mse ni mang happy sangat9 larh!
actually mse ni tyme raye.. penat gler.. bkn men byk uma mmbe kitowg round! huhu
after beraye tuh kebetulah ade pasar arituh..
pas jenjalan kt pasar then kitowg lelepak la kt cni smbil snap2...
and pic ni become my FAVOURITE!!
sbb ka was standing next to my..ahahaha
 
ka da byk2 mmbebel kt ats ni...terlupe lak nk kasi twu syarat contest niwh... jom cekidot ::

1. Korang buat satu entry pasal post nih kat belog korang yang bertitle "JOM JOIN CONTEST Tiqaa Wonderland!". Jangan lupa link kan ke blog admin entry korang tu...

2. Letak pasal contest nih kat sidebar korang kalau rajin. xde pksaan pon taww ..;)

3. Kalau nak follow takpe, taknak pon takpe....

4. Tag DUA ORANG je. Nak lebih pon takpe. Tapi makesure orang yang ditag tu ta... and ka mao tag ::

dan

5. Dah siap? Sila tinggalkan komen korang (cakap korang dah join & bagi link) kat sini ye? Senang admin nak usha nanti.


TARIKH TUTUP ; 14 JANUARI 2011

HADIAH ; AKAN DIUPDATE DALAM NEXT ENTRY ADMIN

nota kaki oleh admin :: gambar tu tak kesah la bersorangan atau beramai2 asalkan muka korang tuh nampak clear okeh? Maximum gambar 2 je tau.

5 comments:

♥♥ amissra ♥♥ said...

saya suda tgk , n saya tida nk bape paam . hee . bole terangkn ta ?

Ka_My said...

ni pertndingan gambar kot..hehe.. gmbar kndid n kegembiraan.. terpulang eyra nk join kategori mane..law nk join,eyra wt entry pasal pertndingan ni.. then copy link post eyra tu and paste kt bhgian comment blog penganjur..cm yg kaka wt ni la.. :)

tiqaa said...

yuhuu tiqa datang sini usha. hehe. gudluck ;)

wannurfazrini said...

orait sgt cunn! goodluck !

Ka_My said...

@tiqaa :: kasi menang taw..hehe

@wannurfazrini :: thank oke~ <3