jgn tgk jek taw,, klik la selalu.. :)

About Me

My photo
ka is a kpopaholic so sometimes there will be some entry about K-POP ,, aja~aja~ HWAITING !! ^^

Wednesday, March 9, 2011

1st ConteSt KAMY & MIE BIELA !! silelah bace ^^

Assalammualaikum dan bismilahhirahmannirahim .... ^^


setelah berhari - hari ka aka CIK CELIK >name baru,, saje nk padankan dgn CIK RABUN tuh< duduk bertapa di hadapan laptop ,, akhirnya kami berjaya mendapat ilham yang didapati daripada BISIKAN-BISIKAN MESRA untuk menganjurkan sebuah contest nie .. ahha~


sila bagi tepukan gemuruh n bunyi dram please !!!!

*sila klik dengan penuh dedikasi untuk kidnap beliau..

orait...

korang da nampak kan tajuk contest tersebut...kalaw rase cm berkenan dihati untuk join kn ,, ape yang korang perlu lakukan ialah ;

korang hendaklah memilih sebuah kisah yang bermakna dalam hidup korang dan kemudian pilih sebuah lagu yang berkait rapat dengan kisah tersebut atau lebih mudahnya soundtrack bagi cerita korang tu...

faham ? bagi sesiapa yang tidak faham sila angkat tangan ...

semua faham la ni kan ?... okey kita akan pergi ke pantang larangnye pulak..


* pertama , korang perlulah push button 'A' kt keyboard laptop@pc korang smpai die bertukar jd button 'S' bagi menandakan korang setuju.. :P

* kedua , abaikan rule pertama .. bagi sesiapa yang da buat saya tidak menanggung sebarang kerugian k.. lalala~

* ketiga , seperti biasa , korang hendaklah menjadi follower saya dan juga Nabila a.k.a Cik Puan Hazmie <<{ sila kelik sampai pengsan untuk segere ke blog beliau }..ini untuk memudahkan kami untuk roger - roger korang nanti.. namun tiada paksaan disini :))


* seterusnya , korang hendaklah kidnap banner diatas walaupun hakikatnya beliau 'SANGAT' menarik kan T__T dan letakkan disetiap sudut blog korang..

* teruja sangat buat rule nie kan , terlupa nak tulis yang korang hendaklah membuat sebuah entry pasal contest nie dan sumbatkan cerita serta lagu korang didalam entry tersebut..lagu pulak tak kesahlah dalam bahasa melayu ke bahasa inggeris ke atau bahasa ape2 pon.. bg lagu yg selaen bahasa melayu dan bahasa inggeris WAJIB ADA TERJEMAHAN untuk memudahkan kami.. kalau xde terjemahan tu kang satu hal pulak kami terpaksa bukak kamus untuk mencari makna setiap patah..haha

* untuk lagu, korang boleh ambil daripada mana - mana sumber..dan pastikan kami boleh dengar memahami lagu tersebut tau..

* last but not least , dropkan link entry korang di ruangan comment dibawah nie dan tag 3 orang rakan korang yg harus turut bersemangat untuk join ... keke~

Pemenang akan dipilih berdasarkan kisah dan lagu yang paling sepadan dan mencuri perhatian para juri .. ^^

Hadiah masih dalam perbincangan.. namun hadiah yang akan diberikan bernilai RM50 dan keatas...

tarikh tutup :: 6 April 2011 

( namun jika mendapat sambutan tarikh tersebut mungkin akan dilanjutkan )

GOOD LUCK OKE !! ^^

17 comments:

sicomot-comel said...

ooh,,hmm..
kisah yg bkaitan dgn lagu??
nnt cuba godeh2 lagu lah eh..hihi


eh,,6 April??? Bday SCC !!! ^^

.::cintabungablogspot::. said...

cintabungablogspot dah join :)


http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/contest-kisah-dan-lagu.html

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/sharifah-aini-broery-marantika-seiring.html

p/s tajuk tu sebenarn saya dah edit..tapi still keluar tajuk mcm tu...bole tgk kt en3 contest ye

my shaizhar blog contest said...

saya joint

id follower : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/contest-kisah-dan-lagu.html

Mizz Nun said...

Assalam.. Thanx..wat contest ni..
dah join
http://mizznun.blogspot.com/2011/03/s-n-cite.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

lisa join

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/contest-kisah-lagu.html

tq:)

Aliff Haikal said...

GIGIH TAU SAYA MENULIS ! :)

http://al-kal.blogspot.com/2011/03/kisah-dah-lagu-contest.html

Mama Zharfan said...

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/contest-kisah-dan-lagu.html

▒▒♥MTT || Ms toinkkk toinkkk♥▒▒ said...

MTT join kamo !! ;) ♥


http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/03/mtt-join-contest-lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii.html

aneesz said...

nak join gak! nanti borang pnyertaan akn sampai kat urusetia ye...hehe... i b ur number 112 follower.. lucky number kot.. ;p

Najwaa Malikk said...

nah , wawa join :) http://wawathegewdix.blogspot.com/2011/03/contest-kisah-dan-lagu-re-post.html

αʏʋℓɛƨтαяι ♥ яʏαинαяιαитσ said...

ayu terimaa, Ayuu joint !

http://storymoreayulestari.blogspot.com/2011/03/contest-5-kisah-lagu.html

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/contest-kisah-dan-lagu.html

jom follow amor balik!

babyHoney said...

http://iloverealitythanfantasy.blogspot.com/2011/03/contest-kisah-dan-lagu.html

join

mizz azreen said...

saya joint

http://mizzazreen.blogspot.com/2011/03/contest-kisah-dan-lagu.html

AkmaFaizal said...

Assalamualaikum..saya pun join sama. Moga2 ade rezeki kat sini. Amin

http://www.akmarwati.com/2011/04/contest-kisah-dan-lagu.html

~dYaHaHa~ said...

salam sis, result da kuar ke? tq