jgn tgk jek taw,, klik la selalu.. :)

About Me

My photo
ka is a kpopaholic so sometimes there will be some entry about K-POP ,, aja~aja~ HWAITING !! ^^

Friday, April 1, 2011

heyy ~ heyy~

tajok agak mengarot sbb entry bawah ni pon bakal jd mengarot gara2 tujuan tulis blog arini adalah :: MACAM2... :))))

my wink2 sangat busy sejak akhir2 ni...
asek kene kerjeeee jekk....
tyme xkeje pulak die harus berehat untuk kejeeee lagyy dan lagyy.. hmphh ~

disebabkan KAMY sgt understanding towards each other ,, xde masalah pon KAMY menghadapi hari2 BUSY niwh ... I LOVE U :))
mesej un jarang2 bangat sebab free time kitorg xsame...
ka keje , die kt uma... die keje , ka pulak kt uma...
bile mesej cume dpt lepas rindu jek ... hehe
cerite sehari hari ni hanye dpt dikongsi bile my wink2 tuh bukak blog kamy during his free time ^^

kadang die tegor care penulisan ka.. die kate tulis cam org single ... apakah ? padahal setiap entry ade cerite beliau >nmpak sgt die xbace semue entry kan< =.='

kadang2 peristiwa tu dah lameeee sgt ... tp baru beliau ulas sbb beliau baru bace.. haha

kadang2 jugak KAMY gado2 manje ,, konon nye merajok la maseng2 xdpt luangkan mase.. ngee~

ayat nk legekan haty KAMY :: xpe.. xlame pon lagy ... 

xlame ape nye weyh ?
xlame lagy KAMY benti keje lah ... kembali ke sekolah ^^
mase tu nanty jd macam budak2 sekolah becinte la,, berkepit ngn nponnn jep .. haha

setiap kali msj jugak tidak dilupekan hal SHOPPING ! haha

bile lah bos ka nk cuti niwh ... nk dating sambil shopping ... ^^

last line for this post :: jangan jeles2 ea sayang... i bukan macam tuttt yg suke maenkan perasaan u ... we already this far and misunderstanding should not be between us ... > 1 4 3 < 

3 comments:

W said...

dia cakap mcm tu sbb jeless, takut ad yg tpikat lak. ^^

Asma Ahmad said...

adusss... dk dkat xpew la lau jrg msj pn. :p

Anonymous said...

masih jauh lagi perjalanan korang berdua... tp niat yg ikhlas insyaallah Allah akan menolong hubungan korang...